Ciobanul care și-a înjughiat colegul cu care lucra la stâna din Vatra Moldoviței își va petrece următorii 3 ani după gratii

Bărbatul care, vara trecută, și-a înjunghiat colegul alături de care lucra la o stână din Vatra Moldoviței va sta trei ani după gratii, acesta fiind găsit vinovat pentru infracțiunea de tentativă de omor. Trebuie spus că inițial ciobanul primise drept pedeapsă 3 ani cu suspendare sub supraveghere, însă în urma apelului făcut de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava acestuia i s-a schimbat pedeapsa.

Reamintim că la data de 13 august 2022, la ora 19.04, prin 112 s-a anunțat că un bărbat a fost înjunghiat pe raza satului Paltinu din comuna Vatra Moldoviței.

Din verificările polițiștilor a reieșit că Ionel Ungureanu, de 47 de ani, și Dumitru Antofi, de 49 de ani, lucrau la o stână din satul Paltinu. În timp ce se deplasau pe raza localității, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între aceștia a izbucnit o ceartă, iar Ionel Ungureanu l-a înjunghiat cu un briceag în abdomen pe Dumitru Antofi.

Victima a fost transportată în primă fază la dispensarul din comuna Vatra Moldoviței, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD care a transportat-o la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Agresorul a fost prins în scurt timp de polițiști, acesta recunoscând fapta comisă.

Agenții au stabilit că între cei doi ciobani au mai existat certuri de-a lungul timpului.

La vremea respectivă, Ionel Ungureanu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava, el fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcție de starea de sănătate a victimei să se facă încadrarea juridică a faptei.