Un bărbat din comuna Vama și-a găsit sfârșitul pe un deal din satul Prisaca Dornei

Marți, 6 iunie, în jurul orei 12:20 lucrătorii din cadrul Secției 14 Poliței Rurală Vama au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Vama, jud. Suceava, cu privire la faptul că pe deal în locul denumit popular ,,Zăvoi” din localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, a fost găsită o persoană decedată cu fața în jos.

Din discuțiile purtate cu tatăl defunctului, dar și cu locuitorii din zonă, s-a constatat că acesta era un consumator de alcool și tutun. Totodată tatăl defunctului a declarat că fiul său nu era înscris la un medic de familie, dar a precizat că avea mai multe afecțiuni medicale.

În urma audierii, bărbatul a precizat că nu consideră vinovat pe nimeni de decesul fiului său, menționând că acesta a decedat cel mai probabil din cauza unor afecțiuni medicale.

În cauză a fost dispusă efectuarea unei autopsii, iar corpul bărbatului decedat a fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Având în vedere aspectele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Frumosu.