Deputatul sucevean George Șoldan, dar și alți parlamentari PSD și PNL, terorizați cu apeluri telefonice de un deputat AUR

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica ar fi sunat în noaptea de marți spre miercuri mai mulți colegi parlamentari de la PSD, PNL și USR, pe care i-a amenințat, după ce anterior acesta fusese sancționat de Camera Deputaților cu diminuarea indemnizaţiei cu 50% pe o perioadă de şase luni pentru că a perturbat lucrările plenului din 10 mai şi ale şedinţei Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din 9 mai.

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a relatat de la tribuna Parlamentului că a fost sunat de Titi Stoica.

„Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că partidul va lua în calcul sancționarea deputatului.

„Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

Amintim că Ciprian Titi Stoica și alți patru deputați au fost sancționați pentru că au perturbat lucrările plenului. Au fost sancţionaţi deputaţii AUR Sorin Muncaciu, Alin Coleşa, Ringo Dămureanu, Ciprian Titi Stoica şi deputatul neafiliat Dumitru Coarnă.