Comuna Slatina se pregătește de sărbătoare

Primăria și Consiliul Local al comunei Slatina organizează sâmbătă, 5 august, precum și duminică, 6 august,  Zilele Comunei – ediția 2023. Manifestarea va include și un spectacol folcloric susținut de nume cunoscute ale folclorului românesc între care Aurel Tămaș și Laura Lavric, precum și mai multe momente speciale ce se întind pe durata a două zile.

Noutatea din acest o reprezintă faptul că, pe 5 august, începând cu ora 22, locuitorii comunei se vor putea bucura de o discotecă cu muzică retro, ca în vremurile de altădată.

Primarul comunei Slatina, Vlăduț Gherman, a transmis că atât sâmbătă, când se vor premia cuplurile de aur și va fi o discotecă la fel ca în vremurile frumoase, când lumea știa să se distreze cu adevărat, cât și duminică, localnicii vor avea parte de momente de calitate.

„Eu zic că oamenii nu au niciun motiv să lipsească, iar afișul nostru, în care i-am prezentat pe invitați, este cea mai convingătoare dovadă. Vor fi două zile pe care le-am pregătit cu multă seriozitate și eu zic că vor ieși pe măsură”, a spus Vlăduț Gherman.