Conferința „Ce înseamnă să fii antreprenor?”, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei

 

Vineri, 20 ianuarie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei va avea loc conferința publică cu titlul „Ce înseamnă să fii antreprenor?”
În cadrul acesteia, Alexandra Ungureanu, împreună cu Andrei Leancă, în calitate de moderatori și invitații acestora: Carmen Năstase, decan al Facultății de Economie, Administrație și Afaceri de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Marius Alexa, reprezentant de marcă pentru antreprenoriatul din Nord-Estul țării și CEO ARHIPELAGO, Sergiu Ignătescu, fondatorul francizelor „Cafe Ines”, dar și al unui invitat surpriză, au ca scop descrețirea frunților și rezolvarea enigmei „Ce înseamnă să fii antreprenor?”
Pentru acest eveniment se organizează și un concurs în care se pun la bătaie două cursuri gratuite de manager în cadrul Profesional Academy.
Sâmbătă, 21 ianuarie, focusul se mută pe cei ce au deja o experiență în ale afacerilor, dar și pe reprezentanții O.N.G-urilor și U.A.T-urilor din Bazinul Dornelor. Pentru aceștia, organizatorii vin cu lansarea „Clubului Afaceri.ro Țara Dornelor”.
În intervalul orar 10:00-13:00, în Sala Oglinzilor din incinta Primăriei Vatra Dornei, se vor ține prezentările unor proiecte, dar și oameni, ce aduc un real beneficiu comunității și sunt un model de bune practici. Totodată, vor fi prezentate și obiectivele Clubului Afaceri.ro Țara Dornelor pentru viitor, dar în special pentru anul 2023. 
„Aștept cu nerăbdare venirea weekendului și invit cât mai mulți participanți în public. Intrarea este gratuită, iar speakerii de cea mai bună calitate.
Dau puțin din casă și spun că deja am bătut palma cu un prim invitat pentru următoarea conferință «Ce înseamnă să fii antreprenor?».
Țin să transmit mulțumiri colegilor din Clubul Afaceri.ro Suceava și tuturor celor ce mi-au oferit cu căldură ajutorul, printre carea amintesc: conducerea Primăriei Vatra Dornei, cea a Universității «Ștefan Cel Mare» Suceava, Agenției Naționale a Zonei Montane și Afaceri.ro, principalii parteneri ai evenimentului”, a declarat Andrei Leancă, inițiatorul celor două proiecte.   
Andrei Leancă este primul medaliat la un Campionat European al prof. antrenor Cristian Prâsneac. Acesta a renunțat la sport la 19 ani, iar de atunci viața l-a plimbat de colo colo. Andrei Leancă își dorește să se stabilească acasă, în Vatra Dornei și să își dezvolte activitatea în organizarea de diferite evenimente.