Contract de aproape 19 milioane de lei, semnat de primarul Dănuț Candrea, la București

Primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, a semnat marți, 6 februarie, la Ministerul Dezvoltării, un important contract de dezvoltare a localității. Potrivit edilului, este vorba despre proiectul de extindere a rețelei de canalizare și a rețelei de alimentare cu apă, investiție finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
„Investiția asigură alimentarea cu apă a locuitorilor din satul Poiana Negrii și colectarea apelor uzate din satele Dorna Candrenilor, Poiana Negrii și Dealul Floreni și transportarea acestora către stația de epurare existentă în Dorna Candrenilor”, a spus primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.
Trebuie spus că sistemul de alimentare cu apă are o lungime de 6.377 m și se va executa în localitatea Poiana Negrii, iar sistemul de canalizare are lungimea de 18.629 m și se va executa pe următoarele străzi: Izvorul Alb, Principala Dorna Candrenilor (extindere), Juncani, Poiana Negrii, Pârâul Pietrii și Smizi.
Valoarea totală a investiției este de 18.664.882,12 lei.
Aceasta este doar una dintre investițiile cu finanțare nerambursabilă care se va realiza în comuna condusă de edilul Dănuț Candrea.