Parlamentarii liberali Angelica Fădor și Daniel Cadariu, alături de cinci primari din județ, la semnarea unor contracte importante, de 220 de milioane de lei

Parlamentarii liberali suceveni Angelica Fădor și Daniel Cadariu au fost alături marți, 6 februarie, de mai mulți primari din județ, la semnarea unor contracte importante de dezvoltare a localităților.
Este vorba despre primarii de la Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Calafindești, Fântâna Mare și Rădășeni.
„Am participat, la Ministerul Dezvoltării, la semnarea contractelor ce vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.
Cei 5 primari liberai suceveni au atras peste 220 de milioane de lei, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru dezvoltarea infrastructurii din comunitățile lor.
Astfel, la Broșteni se vor reabilita și moderniza cu 14 milioane de lei drumuri de interes local din oraș. La Câmpulung Moldovenesc, vor fi reabilitate și modernizate străzi din municipiu pentru care suma alocată este de 8 milioane lei. La Calafindești, cu 16,5 milioane de lei se va realiza extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare. Cea mai mare sumă, de 102,7 milioane de lei, a fost contractată pentru construirea rețelei inteligente de transport și distribuție a gazelor naturale în comunele Fântâna Mare, Boroaia și Bogdănești.
Un proiect similar, de construire a rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale în comunele Rădășeni și Cornu Luncii a primit suma de 80,6 milioane lei.
Aceste investiții majore vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții în aceste comunități, prin asigurarea unor servicii esențiale și modernizarea infrastructurii locale”, a spus Angelica Fădor.
Deputatul PNL sucevean a transmis felicitări tuturor primarilor pentru eforturile lor în slujba dezvoltării comunităților locale și a subliniat importanța colaborării între administrația centrală și cea locală pentru implementarea cu succes a acestor proiecte.