Cuplurile de aur din comuna Slatina, sărbătorite în prezența primarului Piedone și a senatorului Ioan Stan

Primarul comunei Slatina, Vlăduț Gherman, a premiat nouă familii din localitate care, în anul 2023, au împlinit 50 de ani de căsnicie. Evenimentul, prilejuit de sărbătoarea comunei, s-a desfășurat în Biserica din satul Găinești și s-a bucurat de prezența unor invitați speciali, respectiv primarul Sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone, și senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, vechi prieten al comunității din Slatina. 

Festivitatea de premiere a venit ca o încununare a respectului și admirației administrației publice locale față de aceste cupluri care reprezintă pentru întreaga comunitate un model.

Primarul Vlăduț Gherman le-a transmis celor pe care viața i-a unit și ținut împreună peste 50 de ani, multă sănătate și mulți ani împreună.

„Dragii mei, vă felicit și vă mulțumesc pentru exemplul pe care îl prezentați comunității! Să vă dea Dumnezeu viață lungă și frumoasă și să ne așteptați și pe noi, cei mai tineri, până împlinim 50 de ani de căsătorie”, a transmis primarul comunei Slatina, Vlăduț Gherman.

Localnicii sărbătoriți au primit din partea administrației publice locale diplome, șampanie și flori, iar ulterior, cu toții s-au adunat în jurul unei mese bogate, oferite de Primărie.

„M-am recules în grădinile lui Dumnezeu din Bucovina și am întâlnit oameni dragi. La fel ca mereu și mereu, vom continua să fim uniți, vom continua să facem imposibilul… posibil”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook.