Dan Barna, despre decizia primarului de la Milișăuți de a rămâne în USR: „Nu am promis că îi schimb roțile la căruță”

Dan Barna, vicepreședintele USR, a declarat, la Suceava, că apreciază caracterul primarului de la Milișăuți, care a hotărât să rămână în această formațiune politică. De asemenea, el a spus că, la nivelul USR, sunt și persoane „cu un caracter maleabil”, care au renunțat la valorile partidului în care au crezut pentru „sclipiciul de pe gardul” altor formațiuni politice.

Întrebat ce i-a promis primarului Vasile Cărare pentru a rămâne în USR, Barna a spus: „Au fost, din păcate, și sunt colegi care au dat dovadă de un caracter mai maleabil. Domnul Cărare a dovedit un lucru pe care eu l-am știut dintotdeauna: că are caracterul și maturitatea să aleagă nu sclipiciul de pe gard, ci perspectiva reală și robustă valoroasă pentru România și pentru Milișăuți. Îi mulțumesc pentru lucrul acesta! Nu a fost nicio promisiune magică! Nu am promis că îi schimb roțile la căruță, nici că facem vreo șmecherie în vreun joben. Apreciez faptul că a rămas în echipa în care a decis să fie. Sunt puțini oameni care au acest caracter”.

Reamintim că primarul orașului Milișăuți, Vasile Cărare, a cochetat și cu PNL, însă, până la urmă, a decis să rămână în USR.