De revelion, în Suceava vor concerta Bosquito și ANDA ADAM

După doi de pauză datorată pandemiei de coronavirus Primăria municipiului Suceava revine cu organizarea Revelionului în aer liber. Locația este aceeași, espladana din centrul Sucevei. Potrivit primarului Ion Lungu, programul începe la ora 20.00 cu muzică populară. Pe scena din centru vor urca Antonia Suciu, Adriana Crainiciuc, Răzvan Ciobanu, Gabriela Teișanu, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă și Marius Zgâianu.

De la ora 21.00, pe scenă va urca Bogdan (Medvedi – de la fosta trupă Maxim).

De la 21.30 urmează o nouă rundă de muzică populară, cu Lavinia Penciuc, Lucica Păltineanu, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc.

De la 22.00, Anda Adam va face show pe scena Revelionului de la Suceava, până aproape de ora 23.00, când vor fi invitați pe scenă interpreții de muzică populară Clara Hurjui, Gheorghiță Rotaru, Nicoleta Cojocaru și Sorin Filip.

Trupa Bosquito va cânta la Suceava în ultima oră din 2022.

Trecerea dintre ani o va prinde pe scenă pe Margareta Clipa care va concerta de la ora 23.30. Focul de artificii îi va bucura pe cei prezenți în piață la cumpăna dintre ani. După miezul nopții vor mai cânta Grațiela Bălan, Călin Brăteanu, Laura Haidău, Ansamblul Sălceanca și Fanfara Stamate.