Deputatul Bogdan Gheorghiu: „Îi mulțumesc domnului Cadariu pentru tot ce a făcut pentru Bucovina”

Fostul ministru al Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, l-a felicitat pe Daniel Cadariu pentru activitatea pe care a desfășurat-o în fruntea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. Totodată, Gheorghiu i-a mulțumit lui Cadariu pentru tot ce a făcut pentru Bucovina.
„La finalul mandatului său ca Ministru al Antreprenoriatului și Turismului, doresc să îl felicit pe colegul meu, Daniel Cadariu, pentru activitatea desfășurată cu competență și responsabilitate în cadrul Guvernului Ciucă. A fost o perioadă plină de provocări și nu pot să nu apreciez modul în care ministerul condus de domnul Cadariu a susținut mediul antreprenorial și a promovat turismul din România.
Mă bucură îndeosebi faptul că în toată această perioadă Bucovina a fost mereu bine reprezentată în strategia de promovare a turismului. Am avut plăcerea de a participa la unele târguri de turism organizate de MAT și am fost mândru să văd cât de bine a fost pusă în valoare regiunea noastră. Destinațiile și obiectivele unice din Bucovina au fost recomandate turiștilor de fiecare dată, și chiar mai mult, aceștia au avut ocazia să întâlnească și să aprecieze oameni de-ai locului, meșteri, care, prin măiestria lor, transmit emoții și trasează așteptări legate de experiența unei vacanțe în Bucovina.
Îi mulțumesc domnului Cadariu pentru tot ce a făcut pentru Bucovina și îi urez succes în continuare, în activitatea de senator!”, a spus Bogdan Gheorghiu.