Deputatul George Șoldan a fost Moș Crăciun pentru cinci copii crescuți doar de tată

Cinci copii din comuna Moara, crescuți cu greu doar de tată, au primit îmbrăcăminte nouă și alimente de Crăciun, într-o acțiune a Organizației Municipale de Tineret a PSD Suceava, cu sprijinul deputatului Gheorghe Șoldan.

Cei cinci copii au fost vizitați inițial de tinerii social-democrați care le-au adus alimente din fondurile strânse din donațiile făcute la nivelul organizației de tineret. La inițiativa deputatului Gheorghe Șoldan, cei cinci frați au venit la Suceava și, împreună, au fost la un magazin, unde parlamentarul a avut plăcerea de a-i ajuta să aleagă articole de îmbrăcăminte pentru sezonul rece, de la haine de iarnă, la căciuli, mănuși, ghete, pantaloni, fulare etc. .

 

 

“Fiecare zâmbet timid de mulțumire a fost o reamintire a faptului că, în cele din urmă, cele mai mari bucurii vin din a împărtăși și a fi alături de ceilalți.  Vreau să mulțumesc tinerilor din organizația noastră pentru inițiativa și generozitatea lor. Ați demonstrat că adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă implicare în comunitate, solidaritate, sprijin și speranță”, a transmis deputatul Gheorghe Șoldan.