Deputatul Gheorghiu: „Afirmația domnului Stan nu își are rostul! Majorarea pensiilor și aprobarea acestor măsuri sociale sunt noi dovezi ale guvernării responsabile pe care PNL o practică”

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a declarat că, în urma discuțiilor purtate în coaliția de guvernare, au fost identificate soluțiile pentru majorarea pensiilor și acordarea de ajutoare suplimentare pentru categoriile cele mai afectate. Deputatul sucevean a subliniat că formula agreată nu reprezintă o victorie pentru vreunul din membrii coaliției. Aceasta este doar varianta sustenabilă care acoperă în cea mai bună măsură nevoile românilor, în special a celor mai vulnerabili, în această perioadă dificilă.
„Pe durata acestei crize economice trebuie ca toți românii să fie susținuți, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și asta nu doar la modul declarativ. Afirmații precum cea făcută de domnul senator Ioan Stan, cum că PSD-ul și-ar fi impus viziunea cu privire la aceste măsuri, nu își au rostul în astfel de momente. Trebuie să lucrăm împreună pentru ca România și toți românii să depășească aceste vremuri grele, nu să vânăm o mână de voturi prin afirmații care nu se susțin. Spun asta având în vedere că măsurile agreate sunt mai aproape de ce a susținut PNL în cadrul discuțiilor, această variantă fiind superioară celei propuse inițial de PSD.
Majorarea pensiilor și aprobarea acestor măsuri sociale sunt noi dovezi ale guvernării responsabile pe care PNL o practică, ele fiind posibile tocmai datorită principiilor de guvernare aplicate de PNL în ultimii ani, care au contribuit la creșterea economică și la creșterea veniturilor la bugetul statului. Mergând pe aceleași principii, obiectivul nostru imediat este acela de a identifica și soluțiile pentru sprijinirea mediului de afaceri”, a declarat deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu.