Deputatul Gheorghiu cere public conducerii PSD Suceava să clarifice „prezența deputatului Șoldan la mitingul AUR”

După ieșirea publică a deputatului PSD George Șoldan, deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a transmis un comunicat în care cere conducerii PSD Suceava, colegi de coaliție, să clarifica de urgență prezența deputatului Șoldan la mitingul AUR din 28 ianuarie 2024.

„<<Dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie. Dar cel puţin s-o ştim şi noi>>
La dialogul dintre Farfuridi și Brânzovenescu din „O scrisoare pierdută” mă gândesc văzându-l pe candidatul PSD la Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, la mitingul organizat de AUR în fața Casei de Cultură.
Indignarea de a vedea un reprezentant al partidului de coaliție în mijlocul manifestației unui alt partid, cu care se declară în opoziție, mă duce cu gândul la un joc politic neloial și solicit conducerii PSD Suceava să clarifice situația urgent. A fost mandatat de biroul politic județean în demersul său, sau e o acțiune independentă și personală a domnului Șoldan?
Dar cum nimic nu mă mai miră, indignarea se transformă în curiozitate. Ce resort interior l-a determinat pe tânărul deputat, speranța PSD-ului sucevean, să răspundă chemării disperate a lui George Simion?
Colegul meu liberal, la fel de curios, l-a întrebat același lucru. Dar domnul deputat, după ce a încercat să-i smulgă telefonul (pe modelul George Simion), l-a acuzat pe colegul meu că “e adus cu arcanul”. De aici înțeleg că George Șoldan a venit din convingere.
Închei prin a reitera solicitarea adresată anterior conducerii PSD, aceea de a clarifica de urgență prezența deputatului Șoldan la mitingul AUR din 28.01.2024”,  a transmis deputatul Gheorghiu.