Șoldan: „Oameni buni, a venit circul în centrul Sucevei! Nu vă luați bilete, pentru că nu e spectacolul care ne trebuie!”

Deputatul PSD, Gheorghe Șoldan, a transmis, duminică, 28 ianuarie,  înainte de începera protestului AUR, că județul Suceava nu are nevoie de proteste sau scandaluri între politiceni și nici de hore sau bătute pe toloacă. În opinia acestuia, județul Suceava are nevoie de strategii de dezvoltare, de investitori și locuri de muncă.
„Dezvoltarea județului nu se face ca pe stadion, cu tabere politice separate de garduri precum galeriile la meciurile de fotbal, cu poliție, jandarmi și ambulanță. Județul Suceava nu are nevoie de proteste organizate de partide politice, de scandaluri între politicieni, dar nici de hore ori bătute pe toloacă. Are nevoie de soluții, de strategii de dezvoltare, de atragere a investitorilor, de infrastructură, de locuri de muncă bine plătite. Nu s-ar fi ajuns aici dacă Gheorghe Flutur nu ar fi vrut încă o “horă” cu strigături în centrul Sucevei.
Din păcate a îmbătrânit în politică, promițând autostrăzi și șosele de centură. În rest, să fim sinceri, suntem printre județele cu cele mai mici salarii din România.
Suntem județul cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Cu sute de kilometri de drumuri județene neasfaltate și cu un aeroport de pe care abia mai zboară câteva avioane.
Oameni buni, a venit circul în centrul Sucevei! Nu vă luați bilete, pentru că nu e spectacolul care ne trebuie. Iar la final, nu vom fi, în nici un caz, mai fericiți, și nici nu vom trăi mai bine”, a spus deputatul PSD.