Deputatul Pușcașu, către premierul Ciucă: „Cum veți recupera cei 400.000 Euro investiți pentru participarea dezonorantă a României la Eurovision 2023?”

Deputatul AUR Suceava Florin Pușcașu i-a adresat o interpelare premierului Nicolae Ciucă prin intermediul căreia i-a solicitat să precizeze cum va recupera cei 400.000 Euro „investiți” pentru participarea dezonorantă a României la Eurovision 2023.

„În calitatea dumneavoastră de Prim-Ministru al României trebuie să vă preocupați ca instituțiile care «investesc» reprezentanții României în lume să aibă rigori serioase în selecțiile pe care le fac, pentru ca să fim reprezentați de autenticul românesc, de ceea ce ne reprezintă cu adevărat si nu de oameni care își bat joc de credința și valorile naționale încercând să înduplece Europa cu valori prefabricate care nu au nimic comun cu valorile tradiționale și creștine.

Risipa banului public continua în România, după pennsiile speciale și finanțarea partidelor parlamentare de la bugetul de stat, România cheltuie 400.000 Euro pentru o rușine națională. Ce măsuri ați luat,domnule prim-ministru sau acest proiect face parte din programul România Culturală?

Față de această situație solicit să răspundeți la următoarea interpelare:

Cum veți recupera cei 400.000 Euro «investiți» pentru participarea dezonoranta a României la Eurovision 2023 ? Cum veti pedepsi vinovatii?”, i-a transmis deputatul Florin Pușcașu premierului Nicolae Ciucă.