Deputatul Șoldan: „Anul acesta se va scoate 100% la licitație lotul A7 Pașcani – Suceava!” 

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că anul acesta se va scoate la licitație întreg lotul A7 Pașcani – Suceava. Deputatul sucevean a precizat că vestea bună a fost dată marți, 20 iunie, de către ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a adăugat că speră ca până la finele lui 2023 să fie scoasă la licitație și porțiunea de autostradă dintre Suceava și Siret.

De asemenea, Sorin Grindeanu a anunțat că primii kilometri din A7 vor fi dați în folosință începând de anul viitor. 

„Sper să fie cât mai mulți”, a precizat Sorin Grindeanu, lăudat de prim-ministrul României, Marcel Ciolacu: „În cei un an și 7 luni de mandat de până acum ai domnului Grindeanu a făcut din Ministerul Transportului cel mai performant minister în ceea ce privește investițiile, atât din fondurile de la bugetul de stat, cât și din fondurile europene”.

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au avut cuvinte de apreciere și în privința constructorului român implicat în construcția A7: UMB. 

„Cred că în acest moment nu există companie în Europa care să aibă în jur de 450 de kilometri de autostradă sau drum expres în lucru”, a punctat ministrul Transporturilor, care a apreciat încă o dată ritmul susținut al lucrărilor.

„Felicitări, Marcel Ciolacu, pentru formula câștigătoare A7! Ministru PSD – Fonduri Europene – Constructor Român”, spus deputatul Șoldan.