Mediul privat a ridicat standardele calității, încă o dată, prin Festivalul culinar „Cătălin Scărlătescu”

O inițiativă curajoasă a mediului privat din zona Câmpulung Moldovenesc a arătat, printr-un festival culinar ce s-a întins pe durata a patru zile, că nu există scuze când îți propui să ridici nivelul de calitate a unui asemenea eveniment la maxim.

Festivalul Culinar „Cătălin Scărlătescu” desfășurat în perioada 15-18 iunie la Hanul Bucovinei, cea mai nouă locație din zonă, a ridicat mult standardele calității datorită unei organizări fără cusur.

A fost mâncare bună, muzică de calitate, artiști celebrii, iar chef Cătălin Scărlătescu și echipa sa au gătit pentru toți cei prezenți.

De asemenea, deliciile orientale, sau cele bucovinene, aduse de partenerii acestui festival au completat perfect acest eveniment culinar.

Ca să organizezi un festival pe durata atâtor zile, să aduci un chef de talia lui Cătălin Scărlătescu, să aduci artiști precum Puya, Holograf, Emeric Imre, Artis Band, Dinu Olărașu, Tipul cu chitara, DJ Zlei, DJ Ciprian Botezatu, DJ Belu, DJ Glass, Virgil Prispian și Mady Omania, e nevoie de o doză mare de curaj, însă de asta nu duce lipsă managerul festivalului, tânărul Cosmin Giosan.

Prezența sa la evenimente similare desfășurate în țări evoluate, dar și continua actualizare cu tot ce apare nou în materie de evenimente, au făcut diferența în organizarea Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu”.

Amploarea evenimentului s-a bazat, însă, și pe o echipă grandioasă, pe voluntarii care s-au alăturat pe parcurs, fiecare având un rol determinant în acest proiect.

 

Ploaia nu poate fi sinonimă cu eșecul, ci doar cu ghinionul

 

Zona de Munte a județului Suceava s-a aflat sub cod galben și cod portocaliu de ploi și vreme rea, însă, în ciuda condițiilor meteorologice, toți invitații au onorat cu prezența, iar organizatorii au respectat întocmai foaia de parcurs a evenimentului, fapt ce a dovedit că ploaia nu poate fi sinonimă cu eșecul, ci doar cu ghinionul.

De altfel, echipa Hanului Bucovinei s-a bucurat de fiecare moment și au profitat din plin de locațiile acoperite din cadrul complexului. Totodată, echipa Hanului a avut parte și de parteneri care au fost alături constant.

„Mulțumiri partenerilor care au făcut posibilă povestea Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu: Cotnari Casa De Vinuri, Iulius Mall Suceava, Johnnie Walker, etastore.ro, Forward, Yulmis Foto, FlyMusic și Artis Band”, a transmis Cosmin Giosan, managerul Hanului Bucovinei.

Povestea acestui eveniment abia început, iar echipa Hanului Bucovinei promite să uimească în continuare!