Deputatul Șoldan anunță că peste 10 kilometri de drum din comuna Grănicești vor fi modernizați printr-un proiect de 3 milioane de euro

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că un proiect în valolare de aproximativ 3 milioane de euro pentru comuna Grănicești a fost aprobat luni, 29 mai, la Ministerul Dezvoltării. E vorba de betonarea a 10,6 kilometri de drumuri comunale, care trec prin patru sate, respectiv Grănicești, Slobozia Sucevei, Gura Solcii și Iacobești.
„Fotografia e făcută în dimineața zilei de luni, 29 mai, în biroul domnului secretar de stat Alexandru Stoica, unde i-am însoțit pe primarul și viceprimarul din Grănicești, Gheorghe Nuțu, respectiv Florin Șalar, la semnarea contractului obținut prin programul «Anghel Saligny».
̦ la Grănicești. Unul dintre cei mai longevivi primari din țară.
Și nu ar fi ajuns la al șaptelea mandat dacă nu ar fi transformat pur și simplu comuna, rezolvând astfel multe dintre problemele locuitorilor ei.
Doar dacă ar fi să povestesc despre proiectele din ultimii doi ani și jumătate ar trebui să scriu de două ori încă pe-atâta.
De la rețeaua de canalizare și extinderea celei de apă în Grănicești, la construirea de școli noi sau modernizarea celor existente, la amenajarea de terenuri de sport pentru elevi, la ridicarea podul rutier de 83 de metri peste Solcuța, la modernizarea dispensarului uman din Grănicești, reparația căminelor culturale din Grănicești și Românești etc.
Sunt câteva dintre proiectele pe care primarul Nuțu le-a implementat în Grănicești doar în acest al șaptelea mandat.
Am de învățat de la astfel de oameni și sunt mândru că fac parte din echipa mea, alături de mulți alți primari pe care PSD-ul îi are în acest județ.
. Care la rândul lor fac tot ce pot ei pentru oamenii din comunitatea pe care o reprezintă.
!”, a transmis deputatul Șoldan.