Deputatul Șoldan își dorește ca pe listele electorale de anul viitor să fie cât mai mulți tineri: „E nevoie ca vocea tinerilor să fie auzită”

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că în funcția de președinte a Organizației de Tineret a PSD Rădăuți a fost aleasă Ana-Maria Diaconescu. Parlamentarul sucevean a precizat că alegerile s-au desfășurat sâmbătă, 23 septembrie. Șoldan le-a vorbit tinerilor prezenți despre nevoia de implicare pentru a putea schimba lucrurile într-o anumită direcție.
„Cum putem opri tinerii care pleacă din țară imediat după terminarea liceului sau a facultății?
Unii chiar și cu două facultăți, dar care nu găsesc locuri de muncă corespunzătoare calificării lor.
E o provocare despre care le-am vorbit celor aproape 80 de tineri prezenți la alegerile organizației de tineret din cadrul PSD Rădăuți.
Le-am vorbit tinerilor despre faptul că e nevoie de implicare, a cât mai multora dintre ei, pentru a reuși să schimbăm inclusiv clasa politică.
În 2024, mi-ar plăcea să văd cât mai mulți tineri pe listele electorale, pentru că efervescența tinerilor, alături de experiența seniorilor din politică, pot schimba mentalități și găsi soluții pentru a opri exodul celei mai importante resurse a României: tinerii.
M-am bucurat să văd astăzi zeci de tineri care sunt alături de Traian Andronachi pentru a câștiga funcția de primar al municipiului Rădăuți în 2024.
Astăzi tinerii din PSD Rădăuți au ales-o în funcția de președintă a organizației de tineret pe Ana-Maria Diaconescu (22 de ani), o tânără ambițioasă, care a absolvit în acest an Facultatea de Administrare a Afacerilor (româno-engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice București.
Îi doresc ei, cât și echipei pe care și-a format-o, mult succes și îi asigur că au sprijinul meu în toate activitățile pe care le vor organiza pentru tineri.
În 2024 e nevoie ca vocea tinerilor să fie auzită”, a spus deputatul George Șoldan.