Deputatul Șoldan, la inaugurarea Centrului Cultural Panaci: „Aici funcționează biblioteca comunei, un muzeu etnografic și centrul de informare turistică”

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a participat miercuri, 25 octombrie, la inaugurarea Centrului Cultural din comuna suceveană Panaci. Parlamentarul sucevean a apreciat faptul că edilul Vasile Cozan pune un foarte mare accent pe unitate, reușind astfel să adune laolaltă oameni de toate vârstele.
„Am primit cu bucurie invitația primarului Vasile Cozan de la Panaci de a participa astăzi la inaugurarea noului Centru Cultural din localitate, o investiție prin GAL Bazinul Dornelor.
În noul edificiu, ridicat pe locul fostei primării, funcționează începând de astăzi biblioteca comunei, un muzeu etnografic, dar și centrul de informare turistică.
Vasile Cozan este unul dintre cei mai longevivi primari din județ și avea 27 de ani când a fost ales pentru primul mandat.
Am apreciat modul în care domnul primar știe să adune laolaltă și să pună în valoare toate generațiile, de la comunitatea de tineri, care prin activitățile lor au câștigat titlul de «Panaci – Sat European de Tineret», la vârstnicii care au făcut și fac cinste comunei.
Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc astăzi, la Panaci, de Ziua Armatei, și cu comandorul în rezervă, Ioan Juncu, care a venit îmbrăcat într-o frumoasă uniformă de aviație.
I-am urat La Mulți Ani și mi-a transmis că la cei 78 de ani ai săi trăiește a doua tinerețe și se bucură de meleagurile natale, la care a revenit la pensie, după zeci de ani în care și-a servit patria”, a spus deputatul Șoldan.