Deputatul Șoldan: „PSD are cea mai bună soluție pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți”

Avocatul Traian Andronachi a fost ales vineri în funcția de președinte al organizației municipale a PSD Rădăuți. La alegeri au fost prezenți președintele organizației județene a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, parlamentarii Eugen Bejenariu, Gheorghe Șoldan și Gheorghe Mîndruță, președinta organizației județene de femei, Larisa Blanari, dar și subprefecții Cristian Șologon și Florin Sinescu, precum și toți primarii din zona Rădăuți.

Deputatul Gheorghe Șoldan  crede că PSD are cea mai bună soluție pentru pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, în persoana avocatului Traian Andronachi.

„Rădăuțiul trebuie să devină unul dintre cele mai moderne municipii ale României, iar odată cu el să se dezvolte într-un ritm mai alert și localitățile din jur.
Iar pentru acest lucru PSD are cea mai bună soluție pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți: Traian Andronachi, cel care a fost ales ieri în funcția de președinte al PSD Rădăuți.
Un avocat de succes, dar și un manager de succes, așa cum a dovedit-o din plin în anii în care a condus Spitalul Municipal Rădăuți, perioadă în care unitatea medicală a intrat în cel mai amplu program de modernizare de până acum.
Îl știu pe Traian din 2008, de când eram colegi în organizația de tineret a PSD și, chiar dacă au trecut 15 ani de atunci, am rămas aceiași prieteni.
Un om de cuvânt, puternic, un om cu caracter și care realizează tot ceea ce își propune.
Succes, Traian Andronachi!”, a precizat Șoldan.