Diana Seserman, țepara cămășilor cu mărgele

Costumele populare au devenit o modă în județul Suceava, au căpătat teren și se află în topul preferințelor oamenilor care își iubesc rădăcinile și tradițiile.

De la baluri, la nunți, cumetrii, cununii civile, peste tot au ajuns să se poarte costumele tradiționale.

Așa au ajuns să fie la mare căutare și persoanele care încă mai cos astfel de piese vestimentare și tot așa, nicidecum altfel, a ajuns să fie căutată și Diana Anastasia Seserman, o tânără din zona Todirești care coase cămăși cu mărgele.

Aceasta a înțeles că marketing-ul din online cântărește mult în povestea vânzării cămășilor, iar oamenii au luat de bun tot ce au văzut pe paginile de socializare: că este extrem de talentată, harnică și s-au apucat de făcut comenzi.

Zona Vicov este recunoscută pentru oamenii ce se întorc din străinătate cu importante resurse financiare, însă asta nu i-a ajutat prea mult când a fost vorba de seriozitatea și respectul Dianei Seserman.

„Am comandat 10 cămăși, am dat avans în euro, iar cu o lună înainte ne-a zis că nu le mai face. Am crezut că înnebunim”, povestesc oamenii.

O mireasă a fost lăsată fără cămașă exact înaintea cununiei civile, fără nicio remușcare.

Șocantă este nonșalanța cu care această tânără îi tratează pe cei care ajung să comande de la ea, lipsa de respect transformându-se într-un mod de a fi.

Dacă mai adăugăm că aceeași Diana Seserman este și educatoare devine interesant și felul în care un om de asemenea calitate este transformat în model pentru copii.

Evident, că la fel de interesantă este și „procedura” politico-artistică prin care a ajuns să fie educatoare la Grădinița cu Program Prelungit „Gulliver” Suceava, însă, despre asta, într-un material următor.

Până atunci, câțiva pași simpli prin care puteți lua țepe când vă comandați cămăși cu mărgele:

  1. Căutați pe Facebook SESERMAN DIANA ANASTASIA și vă alegeți un model de cămașă pe care să îl comandați.
  2. Oferiți avans sau nu, stabiliți un termen.
  3. Pe măsură ce termenul limită se apropie, aceasta nu mai răspunde la telefon sau la mesaje.
  4. Sunteți anunțat de ea sau de mama ei că va trebui să vă luați cămașă de la Zara la cununia civilă, pentru că cea cu mărgele nu va exista.

Diana Seserman este o tânără supraestimată în mediul online atât din punct de vedere artistic, de unii iubitori de arginți, care au transformat folclorul într-o afacere profitabilă, dar și de cunoscători din domeniul artistic, care își uită atribuțiile pentru care își încasează salariul.

În realitate, oamenii cu un asemenea caracter îndoielnic nu au ce căuta nici pe scenă, nici la catedră și, se pare, nici la masa meșteșugarilor.

Ținând cont de faptul că, în viață, cuvântul dat este mai rău ca datoria, țepele Dianei Seserman vorbesc, în mod sigur, despre o educație precară și lipsită de valorile morale.

Stați jos, doamna educatoare! Aveți 2…!