Doi tineri beți din Ostra au furat o mașină și s-au răsturnat în zona Tarnița

Doi tineri din Ostra au furat în noaptea de sâmbătă spre duminică o mașină parcată în zona centrală a localității și au mers pe drumul județean DJ 177 A, iar în zona Tarnița s-au răsturnat cu mașina pe cupolă.

Lucrătorii Postului de Poliție Ostra au fost sesizați duminică în jurul ore 2:15 despre faptul că în zona Tarnița, la cariera veche este un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat un autoturism marca VW Passat răsturnat pe cupolă, fără a fi identificată vreo persoană.

În urma investigațiilor s-a stabilit că duminică dimineața în jurul orelor 00,30 un tânăr de 21 de ani din Ostra s-a urcat la volanul unui autoturism VW Passat care era parcat în zona centrală din satul Ostra și care era neasigurat, având cheile în contact, iar pe bancheta dreapta față s-a urcat un tânăr de 18 ani din aceeași localitate.

Cei doi au mers cu mașina pe DJ 177A în afara localității Tarnița, iar într-o curbă la dreapta datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe cupolă.

După eveniment cei doi tineri au plecat spre domiciliu.

Tânărul de 21 de ani a fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt tânăr avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării în bazele de date ale poliției române s-a stabilit faptul că tânărul care a condus mașina nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.