Senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță îi transmite deputatului Ioan Balan că verocitatea răspunsului acestuia arată că „vă e teamă și sunteți disperat”

Senatorul PSD de Suceava Gheorghiță Mîndruță a transmis, duminică, o replică la răspunsul pe care i l-a dat deputatul PNL Ioan Bălan la comunicatul în care acesta îl critica pe liberal pentru că l-a atacat pe deputatul PSD Gheorghe Șoldan.

„Domnule Bălan, rapiditatea, verocitatea și mai ales minciunile din răspunsul dvs. vin doar să confirme ceea ce am afirmat: vă e teamă și sunteți disperat! În primul rând, încă de la început vă spun că nu o să intru într-un război al comunicatelor cu dvs., deoarece am foarte multă treabă în perioada aceasta. Numai că în timp ce eu am luat apărarea unui coleg mult mai tânăr decât mine şi pe care l-aţi acuzat pe nedrept, dvs. vă apărați în permanență șeful de partid. Asta e marea diferență dintre noi doi”, a arătat Mîndruță.

El a adăugat că în al doilea rând, din decență și bun simț nu o să facă publice detaliile din unele discuții care au avut loc în perioada la care Ioan Balan a făcut referire, respectiv la o întâlnire cu liderul PNL Niculae Ciucă. 

„Vă invit, cu toată asumarea, să îl rugați pe șeful dumneavoastră de partid, domnul Flutur, să vă pună la dispoziție lista de apeluri telefonice din perioada premergătoare vizitei premierului de atunci la Suceava, domnul Ciucă, mai ales telefoanele date în ziua vizitei. După studierea ei o să vă lămuriți cine pe cine a ,,curtat”, deși știți deja adevărul, doar că vă e greu să îl acceptați. Așa cum nu mai e nevoie să vă aduc aminte că ați fost printre cei care mi-aţi strâns mâna și mi-aţi urat bun venit în echipă, deși singura dumneavoastră teamă era că mă duc la PSD și vă încurc și mai rău anul acesta”, i-a transmis senatorul PSD de Suceava deputatului Ioan Balan.

Mîndruță a mai adăugat că dacă Ioan Balan nu poate să facă rost de istoricul apelurilor telefonice la care a făcut referire ar putea să îl ajute el cu această listă.
În final acesta a mai adăugat:„Mă îngrijorează la modul cel mai serios faptul că vorbiți despre dvs. la persoana a treia, pe pagina personală de Facebook. Nu știu cum se cheamă asta în termeni de specialitate, dar cu siguranță nu e de bine”.