Dosar penal pentru o tânără din Vama ce a intrat într-un stâlp la Siret

Luni, 30 octombrie, T. Mariana, în vârstă de 28 ani, din com. Vama, jud. Suceava, conducea autoturismul marca VW Golf, pe DN 2, pe raza or. Siret, județul Suceava. În calitate de pasageri în autoturism se aflau, pe scaunul din dreapta față numita A. Irina, în vârstă de 26 ani, iar pe bancheta din spate, fixată în scaun auto pentru copii, se afla fiica conducătoarei auto, T. Elena, în vârstă de 2 ani.

Pe fondul neatenției, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, autoturismul lovind cu partea din față un stâlp de electricitate.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului, a stâlpului de electricitare precum și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a celor doi pasageri.

Cele trei victime au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Jud. Suceava unde li s-au stabilit următoarele diagnostice:

T. Elena: „contuzie membru superior drept” – rănită ușor;

T.Mariana: „contuzie buză superioară” – rănită ușor;

A. Irina: „policontuzionat membru inferior stâng” – rănită ușor.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, urmând a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul jud. Suceava.

            În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 alin. 1 și 4 din Codul Penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii Formațiunii Rutiere Siret