Două noi proiecte importante, contractate de primarul Viorel Maxim. Valoarea acestora depășește 1,5 milioane de euro

Investițiile continuă în comuna suceveană Iacobeni, doar de curând primarul Viorel Maxim semnând două contracte de finanțare foarte importante pentru comunitate. Este vorba despre contractele aferente proiectelor „Renovare energetică imobile locuințe S+P+4E, Republicii nr. 84-86 comuna Iacobeni, județul Suceava’’ și „Digitalizarea comunei Iacobeni’’.
„Am semnat, la București, două contracte de finanțare prin PNRR foarte importante pentru comunitatea din Iacobeni, în valoare de peste 1,5 milioane de euro. Primul și cel mai important proiect vizează anveloparea blocurilor de garsoniere, schimbarea acoperișului și instalarea a doua stații de încărcare a vehiculelor electrice, iar cel de-al doilea constă în achiziția de componente TIC și de un sistem inteligent de eliberare a documentelor pentru dotarea Primăriei Iacobeni”, a spus primarul comunei Iacobeni, Viorel Maxim.
Cele două noi proiecte contractate se alătură celorlalte obiective de investiții pe care conducerea Primăriei Iacobeni le va implementa începând cu acest an, continuând astfel dezvoltarea localității.