Ioan Măriuța anunță că Aeroportul Suceava a redevenit operațional: „Rugăm pasagerii să verifice corespondența informațiilor”

Ioan Măriuța, directorul general al Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare-Suceava” a informat că, urmare a unei ușoare îmbunătățiri a condițiilor meteorologice din cursul nopții și a posibilității de a se putea opera în condiții de siguranță, operațiunile aeriene de pe Aeroportul Suceava sunt la acest moment desfășurate conform programului.
În cursul nopții, zborurile de la București Otopeni (TAROM) și de la Londra (WIZZ AIR) au aterizat, doar zborul WIZZ AIR Milano Bergamo fiind deviat la Iași din cauza vizibilității scăzute.
În această dimineață au decolat cursele spre București-Otopeni (TAROM) și Londra (WIZZ AIR), urmând a decola și cursele spre Bruxelles Charleroi (WIZZ AIR) și Milano Bergamo (RYANAIR).
Rugăm pasagerii să verifice corespondența informațiilor (e-mail, telefon) și să țină legătura cu operatorul aerian de la care au achiziționat biletele de călătorie.
Vă vom informa cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava”, a spus Ioan Măriuța.