Dr. Viorica Gnaciuc: „Evenimentul de sâmbătă a arătat tuturor cine este Gheorghe Apetrii și ce reprezintă el pentru comunitatea dorneană”

Doctorița Viorica Gnaciuc de la Spitalul Municipal Vatra Dornei le transmite dornenilor să aibă încredere în Gheorghe Apetrii, candidatul PSD la Primăria Vatra Dornei, subliniind că el este un lider adevărat ce va conduce la revenirea orașului la gloria de altădată.

Dr. Gnaciuc a și explicat de ce candidatul Apetrii este un lider, subliniind că evenimentul de lansare a candidaturii a avut un mare ecou, iar dacă sala în care a fost organizat ar fi fost mai mare, cu siguranță el ar fi putut aduna în jurul său și mai mulți dorneni care își doresc o schimbare.

Totodată, doctorița Viorica Gnaciuc a anunțat că îl sprijină pe Gheorghe Apetrii și că „este hotărâtă să facă parte din această poveste de schimbare și să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru Vatra Dornei”.

Redăm integral mesajul transmis de doctorița Viorica Gnaciuc:

„O pledoarie pentru Dorna: Încredere și implicare pentru un viitor mai bun

În inima Bucovinei, printre dealurile și pădurile sale încântătoare, se află Vatra Dornei – un colț de rai ce păstrează taine și amintiri adânc înrădăcinate în sufletele celor ce o numesc acasă. Pentru mine, această frumoasă localitate nu este doar un oraș, ci s-a transformat într-o casă, un loc drag pe care l-am ales ca sălaș al sufletului meu. Și, din această dragoste necondiționată pentru Dorna, am simțit chemarea să mă implic și să contribui la schimbările pe care le dorim cu toții.

M-am mutat în Vatra Dornei acum ceva timp, prin prisma profesiei mele de medic neurolog și în fiecare zi am descoperit noi motive să îmi îndrăgesc și să îmi apreciez alegerea. În același timp, am întâlnit și oameni minunați, nostalgici după vremurile când Dorna strălucea în toată splendoarea sa. Am simțit în aceste întâlniri adâncul dor al unei comunități ce își dorește să vadă orașul lor reînviind, să devină din nou locul vibrând de viață și oportunități, așa cum a fost odinioară și mai mult de atât.

Implicarea mea în echipa PSD Vatra Dornei, alături de Gică Apetrii, vine din această conexiune profundă cu Vatra Dornei și din dorința mea arzătoare de a fi parte din schimbarea pe care o merită acest oraș. Evenimentul de lansare a candidaturii lui Gică a fost pentru mine mai mult decât un simplu moment politic – a fost o confirmare a forței și mobilizării de care este capabilă comunitatea dorneană. Sala plină de oameni, toți cu dorința arzătoare de a vedea schimbarea, a fost o dovadă clară că Dorna are nevoie de lideri puternici, dedicați și vizionari, precum Gheorghe Apetrii. Chiar dacă sala ar fi avut 1000 de locuri, sunt sigură că tot plină ar fi fost!

Sâmbătă, am simțit că inimile noastre bat la unison pentru Dorna și pentru viitorul ei. Acest eveniment remarcabil cred că a arătat clar tuturor cine este Gheorghe Apetrii și ce reprezintă el pentru comunitatea dorneană. Relațiile personale pe care le-a cultivat în timp și capacitatea sa de a mobiliza oamenii au fost evidențiate în cel mai clar mod. Aceste calități, alături de susținerea unui număr impresionant de persoane valoroase, din diverse domenii de activitate, arată că Gică Apetrii este cea mai bună opțiune pentru Vatra Dornei și eu personal susțin cu tărie acest lucru.

Prin urmare, sprijinul meu pentru candidatura inginerului Gheorghe Apetrii la Primăria Vatra Dornei nu este doar politic, ci este o expresie a dragostei mele pentru acest oraș și a dorinței mele de a-l vedea strălucind. Împreună cu alți oameni valoroși din echipa sa, sunt hotărâtă să fiu parte din această poveste de schimbare și să contribui la construirea unui viitor mai bun pentru Vatra Dornei. Pentru mine, aceasta nu este doar o implicare politică, ci este o promisiune de speranță și progres pentru comunitatea noastră dragă. Vatra Dornei, Misiune Posibilă!”.