„Dumnezeu i-a dat mamei mele o a doua şansă!” O femeie de 76 de ani „a înviat” la propria înmormântare. A deschis ochii şi a început să îşi mişte mâinile

Întâmplarea bate orice scenariu de film. Femeia, de 76 de ani, din Babahoyo, Ecuador, a fost declarată moartă de către medicii spitalului local. Cu toate acestea, victima și-a revenit în timpul pregătirilor pentru înmormântare.

Conform familiei, Bella Montoya s-a simțit rău acasă vineri, 9 iunie și a fost transportată la spitalul Martín Icaza din Babahoyo.

În jurul prânzului, starea femeii s-a înrăutățit, iar cadrele medicale au anunțat că aceasta a murit. Scena șocantă care a urmat a fost filmată de către membrii familiei, care acum acuză spitalul de neglijență gravă.

La câteva ore după ce a fost considerată decedată și așezată în sicriu, membrii familiei au descoperit cu groază că femeia era încă în viață, respira și se mișca.

Fiul femeii a mărturisit că femeia a stat în sicriu aproximativ patru ore, de la ora 14:00 la 18:00, până când sicriul a fost redeschis pentru a-i schimba hainele. Atunci, familia a realizat cu stupoare că femeia prezenta încă semne vitale.

„Mama mea a început să-și miște mâna stângă, să-și deschidă ochii, gura, inima îi bătea tare și se străduia să respire”a mărturisit fiul femeii.

În videoclipul înregistrat se poate observa disperarea familiei, care a încercat să o resusciteze pe Bella în timp ce așteptau sosirea ambulanței.

În aceste momente, bătrâna este internată în același spital în care medicii au declarat-o moartă.

„Medicul care mi-a spus la prânz că mama mea a murit nu era acolo. Un alt medic s-a ocupat de ea, a intubat-o și a dus-o într-o cameră unde este supravegheată”a declarat fiul acesteia.

În ciuda întregului incident, fiul femeii consideră că Dumnezeu i-a dat mamei sale o a doua șansădar subliniază că în acest caz a existat o neglijență gravă din partea spitalului, scrie a3.ro.