Ediția a doua a Zilei comunei Râșca, un real succes

Ziua comunei Râșca, ediția 2023, a fost una de poveste și de povestit și a reunit, pe 5 iunie, artiști renumiți din folclorul românesc, dar și un impresionant număr de spectatori. Printre invitații primarului Ionuț Andreica s-au numărat și Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, precum și Vasile Tofan, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.

Evenimentul a debutat cu înmânarea titlului de Cetățean de Onoare prof.dr. Mihaela Grădinariu și cu premierea cuplurilor de aur. Mai apoi, rând pe rând, artiștii locali și cei consacrați au înveselit atmosfera. Veta Biriș, un simbol al folclorului românesc a emoționat publicul cu melodiile sale patriotice, oamenii cântând alături de ea.

Printre invitați s-au numărat și interpreta Laura Lavric, unde dintre cele mai apreciate voci ale muzicii populare, precum și Sorin Filip, Andreea Haisan și Alexandru Brădățan.

Ansamblurile sătești „Flori de Măr”, „Bogdana” și „Străjerii din Dolhești” au completat perfect programul evenimentului. Ritmurile muzicii ușoare, pop și dance au fost aduse de DJ Flocky și Dan Ciotoi, de la Generic, un artist pe care oamenii l-au așteptat până seara târziu.

La final, primarul comunei Râșca, Ionuț Andreica, s-a declarat mulțumit de cea de-a doua ediție a Zilei Comunei și a adus mulțumiri tuturor celor implicați în buna desfășurare a evenimentului.