Taraful Florin Mucea, val de aprecieri după participarea la grandiosul eveniment de la Vicovu de Jos

Taraful Florin Mucea a mai oferit, de curând, în cadrul Zilelor comunei Vicovu de Jos, o impresionantă lecție de profesionalism prin modul în care s-au prezentat în fața miilor de oameni prezenți la acest eveniment.
Programul artistic pe care acest taraf l-a prezentat a păstrat, ca de fiecare dată, linia perfectă a autenticului, acesta fiind și unul dintre motivele care au stat la baza invitației din partea organizatorilor. Practic, a fost singurul taraf din județul Suceava prezent la eveniment, lucru care a onorat, dar a și responsabilizat.


„N-a fost o misiune ușoară, pentru că pe umerii mei și ai colegilor mei din taraf apasă greutatea numelui pe care îl purtăm. N-am mai cântat de multă vreme în fața unui număr atât de mare de oameni, iar faptul că printre ei se aflau și nume precum Sofia Vicoveanca și Elise Stan ne-a obligat și mai mult”, a declarat Florin Mucea, fiul regretatului rapsod Vasile Mucea.

Programul artistic a fost început cu „Jelea lui Vasile Mucea”, iar solistă a fost, de data aceasta, Emilia Solovăstru.

Celebra Elise Stan, etnomuzicolog și realizatoare TV, fără de care Arhiva de Aur a TVR ar fi mai săracă, și-a amintit cu bucurie de întâlnirea cu regretatul rapsod Vasile Mucea și a apreciat ca fiind extraordinar faptul că azi există un taraf ce continuă misiunea sa de a prezenta lumii întregi frumosul de odinioară, în cea mai autentică formă.

De asemenea, după participarea la acest eveniment a Tarafului Florin Mucea, și în mediul online a existat un val de aprecieri.