Filme pentru adulți, proiectate direct pe tabla interactivă, în pauză. Elevii unui liceu din Pașcani, subiect de anchetă

Este anchetă la o şcoală profesională din Paşcani, după ce mai mulţi elevi au folosit tabla interactivă din clasă pentru a difuza filme pentru adulţi. Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze.

Întregul incident s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Este vorba despre elevi de la Şcoala Profesională, care sunt cu toţii majori. Deşi sistemul smart este securizat, au reuşit cumva să se conecteze folosind hotspot-ul şcolii la respectiva tablă interactivă şi au proiectat mai multe filme indecente.

O parte dintre ei se amuzau, o parte filmau. Apoi, au postat imaginile atât pe grupuri interne, din clasă, cât şi din şcoală. Aşa a ajuns incidentul şi la urechile directorului. În acest sens, a fost efectuată o comisie pentru a vedea cine sunt elevii implicaţi şi care este clasa cu pricina.

De asemenea, directorul vrea să vadă cum au reuşit să se conecteze şi ce măsuri pot fi luate împotriva acestora. Cei de la Inspectoratul Şcolar au fost anunţaţi de acest incident şi fac la rândul lor verificări, scrie observatornews.ro.