Flutur anunță că Baza Nautică din Fălticeni va fi reabilitată, modernizată și extinsă

Președintele Consiliului Județean Suceava anunță supunerea spre aprobare, în prima ședință de CJ, a proiectului pentru reabilitarea, modernizarea, consolidarea și extinderea Bazei Nautice Fălticeni.
„Avem în vedere extinderea cu 70% a clădirilor. Practic se construiește o clădire nouă, cu două săli, o sală tehnică de ședință și o sală de antrenament. Vor fi reabilitate hangarele, vestiarele, grupurile sanitare, dușurile și centrala termică.
Parteneriatul este cu Primăria orașului Fălticeni, care asigură cea mai mare parte a sumei și căreia i s-a transferat, în 2021, baza nautică de la Ministerul Tineretului și Sportului.
CJ Suceava dorește prin acestă investiție să participe activ la crearea unei baze de antrenament la nivel european și mondial și să răspundă în acest fel performanțelor fantastice ale sportivilor suceveni în domeniul canotajului. CJ Suceava a premiat sportivii care au câștigat medalii la campionate europene și mondiale și ne putem lăuda cu nume precum Cozmiuc Ionela Livia, Cozmiuc Marius Vasile, Bejan Sergiu Vasile, Bodnar Nicoleta Ancuța, Rusu Maria Magdalena și Tivodariu Maria”, a spus președintele Gheorghe Flutur.