Un bărbat din Stulpicani a sunat la Poliție și a anunțat că a fost jefuit

Joi, 2 februarie, în jurul orei 08:00, lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani au fost sesizați  prin intermediul SNUAU 112 de către de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe scule electrice din atelier.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii de poliţie însoţiti de un tehnician criminalist din cadrul Compartimntului Criminalistic – Poliţia oraşului Gura Humorului, care au stabilit următoarea situație de fapt: Bărbatul locuieşte singur în comuna Stulpicani şi deţine în curtea locuinţei un atelier de tâmplărie.

La data de 02 martie 2023, la ora 08:00, a constatat faptul că persoane necunoscute i-au sustras în noaptea de 01 spre 02.03.2023 mai multe scule defecte care nu se aflau în stare de funcţionare.

Bărbatul a declarat faptul că uşa de acces în atelier nu era asigurată şi că în dimineaţa zilei de 02.03.2023 a fost găsită de către acesta întredeschisă.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Stulpicani, pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, urmând a se dispune procedural.