Flutur: Au fost contactate 23 de companii de aviație pentru a opera pe Aeroportul Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, luni, că  a fost informat de către ministrul de Interne că,  la solicitarea sa, s-au aprobat 10 locuri pentru polițiști de frontieră în Aeroportul Suceava.

„Acesta este un lucru foarte bun pentru optimizarea liniilor din aeroport, care ne dă posibilitatea să fluidizăm și mai mult traficul”, a spus Gheorghe Flutur.
Conform acestuia, din momentul în care Wizz Air a anunțat că renunță la unele curse externe operate de la Suceava,  au fost contactate 23 de companii de aviație, cărora le-a fost oferită posibilitatea să opereze de pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare”.
„Alături de noi fac demersuri și reprezentanți din Ucraina, ai căror cetățeni în număr foarte mare solicită destinații internaționale de pe aeroportul de la Suceava. În acest an de pe Aeroportul de la Suceava au zburat circa 160.000 de cetățeni ucraineni. Eu sunt optimist și sper să venim cu vești bune în perioada următoare”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava