Gheorghe Flutur a participat la deschiderea anului școlar la Cajvana

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  împreună cu administratorul public al județului Irina Vasilciuc, au participat la deschiderea anului școlar la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana.

Flutur a spus că liceul de la Cajvana are aproape 2.000 de elevi, fiind o unitate școlară cu unul dintre cele mai mari efective de elevi din ultimul timp.

Președintele CJ Suceava a felicitat Primăria Cajvana pentru preocuparea de a dota clasele cu mobilier modern, table inteligente și pentru că s-a îngrijit să amenajeze și terenuri de sport.
„Am participat astăzi la deschiderea noului an școlar la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana. Mulțumesc primarului, viceprimarului și directorului liceului pentru invitație.
Liceul de la Cajvana are aproape 2.000 de elevi, o școala cu unul dintre cele mai mari efective de elevi din ultimul timp și aici am de făcut câteva aprecieri. În primul rând, vreau să felicit primăria pentru preocuparea de a dota clasele cu mobilier modern, table inteligente și cu terenuri de sport. Cred că aici se impune găsirea unor noi soluții pentru construcția de pavilioane noi, deoarece multe școli funcționează în două schimburi. Este nevoie de microbuze școlare pentru că vin aici elevi nu doar din orașul Cajvana, ci și din localități limitrofe. Școala, dar și populația din zonă, așteptată finalizarea proiectelor de apă și canal, despre care mă bucur să pot spune că sunt într-o fază destul de avansată în acest moment”, a precizat Gheorghe Flutur.