Flutur, către reprezentanții CNAIR și DRDP Iași: „Terminați odată podul de la Milișăuți! Deja a devenit o dispută politică”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit joi, 17 august, cu reprezentanții C.N.A.I.R și cu reprezentanți ai instituțiilor publice sucevene, dar și cu primari și reprezentanți din aparatul de specialitate ale UAT-urilor de pe traseul viitoarei autostrăzi A7.

În cadrul acestei întâlniri, șeful administrației județene i-a cerut reprezentantului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași să finalizeze mai repede podul de la Milișăuți de pe DN 2H, finalizarea lucrărilor fiind imperios necesare pentru decongestionarea traficului rutier.

„Terminați odată podul de la Milișăuți! Pe bune, este o chestiune care a devenit și o dispută politică și nu intru în asta, dar vreau să finalizăm podul de la Milișăuți, cu acele variante de ocolire. Într-o luni e soluția, a doua luni nu mai e soluția. Traficul dinspre Vicov care vine înspre E 85 are restricții exact acolo unde nu trebuie, la Milișăuți. Noi avem mai multe zone unde am cerut să ridicați restricțiile. Bineînțeles, trebuie intervenit. Sunt vreo trei trasee și trebuie intervenit. TIR-urile aproape că nu ai pe unde să le dirijezi în interiorul județului Suceava. Și sunt chestiuni care sunt în grădina Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Rog eu să găsim soluții pentru podul de la Milișăuți. E și primarul aici și sunt convins că același lucru îl va ridica și dumnealui”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.