Un sucevean care a furat o bucată de tablă de la Thermonet, prins de polițiști în timp ce o ducea la Fier Vechi

Miercuri, 16 august, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute sustrag fier vechi, dintr-o societate de pe str. C. Unirii, respectiv S.C. THERMONET S.R.L.

Un echipaj de poliție din cadrul Secției de poliție Burdujeni s-a deplasat pe str. C.Unirii, în interiorul S.C. THERMONET S.R.L și care a pătruns în interiorul societății, printr-un geam spart, nefiind identificată nicio persoană.

Ulterior, apelantul a indicat faptul că persoana care a sustras fier vechi, respectiv o coală de tablă, s-ar deplasa pe str. C. Unirii, în proximitatea magazinului Leroy Merlin. În urma informației , a fost identificat Valentin P., de 50 de ani, din municipiul Suceava care trăgea după el un cărucior, în care se afla o bucată de tablă din fier, cu dimensiunile 100 cm/120 cm, de aproximativ 50 de kg. și care a declarat că a sustras-o din interiorul societății și o transporta la un centru de colectare fier vechi, pentru a o valorifica.

Prejudiciul în valoare de cca 300 lei, reprezentând valoarea bucății de tablă, a fost recuperat.

Valentin  P. a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru continuarea cercetărilor, întocmindu-se proces- verbal de constatare.

Cercetările au fost preluate de către echipa operativă care efectuează cercetări sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat.