George Simion a revenit la Suceava. Numele sonore care au participat la întâlnirea cu el

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat public, vineri, 9 iunie, la Suceava, programul de guvernare în 15 puncte „Reconstruim România”, în faţa câtorva sute de membri de partid şi simpatizanţi.

Punctele din Programul AUR au fost prezentate de către preşedintele formațiunii politice, George Simion. Alături de acesta, pe scena Casei de Cultură din Suceava au mai fost și senatorul Sorin Lavric, dar și deputatul Antonio Andrușceac, evenimentul fiind moderat de activistul civic Ramona-Ioana Bruynseels. 

De altfel, la eveniment au luat parte și parlamentarii AUR Suceava, respectiv senatorul Mircea Dăneasă și deputații Florin Pușcașu și Dorel Acatrinei.

Celor prezenți le-a vorbit și prof. univ. dr. Veronica Grosu, profesor în cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Între numele sonore care au luat parte la evenimentul AUR se numără, Cezar Cioată, fost deputat și șef al mai multor sectoare de la Compania Naţională a Uraniului SA Bucureşti, Sucursala Suceava, fost membru PPDD și membru PSD, fostul deputat PSD Ovidiu Donțu, arhitectul sucevean Beni Atodiresei, primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, fostul luptător Ghiță Ignat – Ursul Carpatin, dar și mai mulți lideri ai romilor din județ. Totodată, invitației AUR au dat curs și Marius Boghian, fost candidat la Primăria Suceava, consilierul local PSD din Mitocu Dragomirnei, Aurelian Radu Airoaie, dar și fostul primar al orașului Broșteni, Nicolae Chiriac.

Trebuie spus că cei prezenți în sală au primit broșuri de la organizatorii evenimentului.