George Simion îi cere lui Vasile Rîmbu să spună public că nu este omul lui Gheorghe Flutur: „A fost în echipa lui Flutur și vrem să vedem că a plecat de acolo”

Președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, i-a cerut lui Vasile Rîmbu, candidatul PSD pentru Primăria Sucevei, să iasă cu un punct de vedere public, în maxim trei zile, pentru a dovedi că nu este aliat cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Același mesaj l-a avut și pentru viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. Trebuie spus că atât Rîmbu, cât și Harșovschi, au fost invitați la protest, însă niciunul nu s-a prezentat.

„A fost în echipa lui Flutur și vrem să vedem că a plecat de acolo. Vrem să știm de ce nu a fost la acest marș și vrem să vedem atitudini publice din partea domnului Rîmbu împotriva administrației Lungu – Flutur, altfel e doar un om de paie, cum bucovinenii s-au obișnuit aici, în județul Suceava, să vină fel de fel de candidați. Vrem să vedem poziția publică a lui Vasile Rîmbu față de Flutur. Prea mult se țin subiectele sub preș, în Suceava”, a spus George Simion, la finalul mitingului de duminică.

Reamintim că pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, George Simion i-a invitat atât pe Vasile Rîmbu, cât și pe Lucian Harșovschi, să ia parte la manifestarea organizată de AUR duminică, 28 ianuarie.