Senatorul Cadariu acuză că mai mulți primari PSD au trimis oameni la mitingul AUR: „Deputatul Gheorghe Șoldan era ieri la mitingul AUR. Istoria vă va judeca!”

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia a precizat că deputatul PSD de Suceava George Șoldan a participat la mitingul organizat de AUR la Suceava.
Parlamentarul liberal a mai spus că este bine de știut că, la Suceava, PSD-ul se situează lângă AUR.
„Am crezut că este doar un zvon, dar m-am înșelat. Realitatea este că deputatul Gheorghe Șoldan era ieri la mitingul AUR. Văd că astăzi parlamentarii PSD de Suceava vin în cor să confirme acest lucru. Este bine ca sucevenii să știe asta și sunt convins că își vor pune întrebarea «Ce fel aliați suntem noi?» «Ce fel de Coaliție este asta, dacă atunci când adversarul politic extremist vine să te atace cel care se dă aliat cu tine îl aplaudă?» Judecați și voi, dragi Suceveni!
Era loc de astfel de discuții altădată și în alt cadru. Dar dacă la Suceava PSD-ul se situează lângă AUR este bine de știut. Nu am crezut nici alte zvonuri, cum ar fi faptul că din mai multe primării PSD au fost aduși oameni la miting. Dar acum am aflat adevărul. Domnilor de la PSD, de ce nu ați face mitingul împreună atunci, pe față, și să vă vărsați năduful asupra lui Gheorghe Flutur.
Pentru numele lui Dumnezeu, noi liberalii ne-am zbătut să aducem fonduri și proiecte în județul Suceava. De multe ori ne-am așezat la masă de bună credință împreună cu dumneavoastră, cei din PSD. Însă faptul că astăzi vă bucurați că extremiștii îl atacă pe Gheorghe Flutur arată adevărata față a dumneavoastră. În județul Suceava fondurile au fost repartizate cel mai echitabil posibil din toată România. Suntem județul în care primarii au fost sprijiniți indiferent de culoarea politică. Suntem județul care este campion la numărul de investiții fie ele finanțate de la bugetul de stat sau din fonduri europene. Aceste lucruri sunt importante. Noi am trecut peste atacuri și jigni de dragul stabilității, voi ce faceți? Îl criticați pe Gheorghe Flutur în fiecare zi. Oare trebuie să vina alții din alte județe să recunoască transformările uriașe din județul Suceava? Oare trebuie să vă aducem aminte de nenorocitul de proiect Utilități și Mediu marca PSD? Prin el ați îndatorat populația județului Suceava pe o durată de 30 de ani dar nu ați adus gazul metan! În condițiile în care avem un război la graniță, în condițiile în care avem forțe extremiste subordonate Moscovei, care și-au făcut loc în toată Europa, nu credeți că prin acest gen de abordare veți fi părtași la alunecarea spre extremism și în județul Suceava? Gândiți-vă bine dacă doriți să puneți poziția personală a fiecăruia dintre dumneavoastră sau poziția PSD-ului pe primul plan, înaintea stabilității politice și a drumului european al României. Istoria vă va judeca”, a transmis Constantin-Daniel Cadariu, senator PNL de Suceava.