George Șoldan i-a urat succes premierului Marcel Ciolacu: „Sunt convins că noul prim-ministru al României își va duce la îndeplinire programul de guvernare”

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan l-a felicitat pe Marcel Ciolacu, noul premier al României, pentru preluarea mandatului. Deputatul sucevean a subliniat că este convins că președintele PSD va îndeplini cu brio toate punctele din programul de guvernare asumat.
„Felicitări, domnule Marcel Ciolacu!
Sunt convins că – al României își va duce la îndeplinire .
Amintesc aici câteva dintre priorități:
1. Combaterea speculei în piața de alimente – stoparea creșterii prețurilor la alimente și eliminarea speculei.
2.  Patriotism economic – direcționarea investițiilor și fondurilor europene pentru dezvoltarea producției autohtone în România.
3. Creșterea veniturilor celor cu venituri mici și medii – reducerea impozitării muncii, creșterea salariului minim și sprijin pentru creșterea pensiilor.
«Patriotismul Economic» înseamnă investiții și locuri de muncă bine plătite în România, stimularea investițiilor străine și reducerea importurilor prin sprijinirea producției interne.
Este important să susținem producția internă și să dezvoltăm comunitățile noastre.
Este important să avem mai multe locuri de muncă și venituri pentru domeniile prioritare, cum ar fi Sănătatea și Educația.
Mult succes, Marcel Ciolacu!
Mult succes noului Guvern al României în realizarea obiectivelor propuse!”, a transmis deputatul George Șoldan.