Gheorghe Flutur a anunțat că va candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean: „Suceava are oportunități și vreau să le punem în valoare”

Președintele PNL și al CJ Suceava, Gheorghe FLutur, a anunțat marți, 19 martie, în cadrul unei conferințe susținute la sediul formațiunii politice, împreună cu primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi, că va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Anunțul său vine după ce Lucian Harșovschi a fost prezentat oficial ca fiind candidatul pentru funcția de primar al municipiului Suceava din partea PNL.

„Și eu îmi anunț candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava din partea Partidului Național Liberal, încărcat de foarte multă responsabilitate. O combinație între un tânăr la municipiu și un om cu vechime și experiență la județ sunt convins că vor fi soluții optime pentru municipiul Suceava. Sunt multe proiecte și aș sublinia doar «orașul la autostradă», polul de dezvoltare pe Nord-Est, pentru că noi, împreună cu Botoșani, trebuie să ne pregătim de un pol de dezvoltare economică puternică. Și trebuie să avem o viziune curajoasă în continuare. Aici, în Suceava, sunt foarte multe proiecte,  proiecte europene aduse de către domnul primar Ion Lungu și de Lucian Harșovschi. Trebuie să aducem în continuare proiecte și asta va fi oferta pentru suceveni. Scopul este să trăiască mai bine oamenii de aici, să aibă confort, siguranță, mai multe locuri de muncă. Va trebui un mandat economic, să răspundem la mai multe provocări economice și locuri de muncă. Suceava are oportunități și vreau să le punem în valoare”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

De asemenea, Gheorghe Flutur a ținut să îi mulțumească primarului Ion Lungu pentru lunga activitate performantă la conducerea Primăriei Suceava.

„Eu vreau să le mulțumesc amândurora. Interesul PNL e să câștige. Vreau să îi mulțumesc foarte mult primarului Ion Lungu pentru pentru lunga activitate de performanță și să să salut faptul că în continuare va avea activitate intensă politică alături de mine, așa cum și Lucian Harșovschi va trebui să tureze motoarele la maxim și să câștigăm. Pentru că soluția pe care o avem astăzi este să câștigăm, să fie administrație liberală la Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.