Bărbat din Vama, agresat de doi consăteni, la o sală de jocuri din localitate

Luni, 18 martie, la ora 20.35, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Vama,  cu privire la faptul că soțul ei a fost agresat fizic de către două persoane, în timp ce se afla la o sală de jocuri de pe raza localității.
Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict verbal spontan cu privire la un telefon mobil, bărbatul a fost lovit la nivelul corpului de către alți doi bărbați din localitate.
Cu ocazia examinării sumare vizuale a persoanei agresate, acesta nu prezenta leziuni vizibile, dar avea un comportament agitat fiind incoerent în vorbire, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță din cadrul S.A.J Câmpulung Moldovenesc, care l-a transportat la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc pentru investigații suplimentare.
La fața locului a fost identificat unul dintre agresori care a relatat verbal faptul că l-a lovit o singură dată cu palma pe bărbat pe motiv că ar fi sustras un telefon mobil.
Având în vedere cele de mai sus, lucrătorii de poliție au dispus efectuarea de cercetări în dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, prevăzută și pedepsită de art. 193 alin 2, ind. 1, lit. C din Codul penal.