Gheorghe Flutur, la Broșteni: „Potențialul acestui orășel turistic de pe valea Bistriței este tot mai mare”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a luat parte sâmbătă, 19 august, la deschiderea zilelor orașului Broșteni. La eveniment au luat parte și deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, viceprimarul de la Dorna, Marius Rîpan, primarul comunei Stulpicani, Vasile Zamcu, dar și primarul comunei Șaru Dornei, Cătălin Iordache.
Șeful administrației județene l-a felicitat pe primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, pentru modul în care administrează această localitate și l-a asigurat de tot sprijinul său și în continuare.
„Am avut ocazia să stau de vorbă cu mai mulți oameni din Broșteni.
Orașul a cunoscut o modernizare în ultimul timp. Aici, populația este racordată la canalizare și apă curentă într-un procent de peste 90%. Acum, Broșteniul desfășoară un amplu program de modernizare a peste 20 km de străzi, prin Anghel Saligny. Primarul Alexandru Hurjui este implicat în multe proiecte pentru modernizarea școlilor, a spitalului și pentru anveloparea blocurilor. În toată perioada aceasta, CJ Suceava i-a fost aproape ori de câte ori a avut nevoie. Potențialul acestui orășel turistic de pe valea Bistriței este tot mai mare și în momentul de față sunt construite mai multe pensiuni și agropensiuni, zona fiind din ce în ce mai căutată de turiști. La asta ajută și drumul județean care face legătura cu centrul județului, mă refer la drumul Holda – Ostra – Frasin, dar și Transrarăul, care este din ce în ce mai circulat”, a spus Gheorghe Flutur.