Record de participanți, la ediția de anul acesta a Festivalului Medieval din Cetatea Marelui Ștefan

Reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei au anunțat că la ediția de anul acesta a Festivalului Medieval din Cetatea Marelui Ștefan s-a înregistrat un nou record de participanți. Astfel, 31.008 suceveni și turiști au luat parte la manifestările ce s-au desfășurat între zidurile Cetății de Scaun a Sucevei.
„Tragem cortina și MULȚUMIM
Mulțumim celor 31.008 vizitatori care au pășit în Cetatea de Scaun a Sucevei și au trăit magia Festivalului Medieval «Ștefan cel Mare», ediția 2023!
Mulțumim celor 40 de trupe venite din 7 colțuri ale lumii, cu peste 500 de cavaleri, domnițe, menestreli, pehlivani, aprigi oșteni, cinstiți negustori și meșteșugari care au scris poveștile Festivalului Medieval de la Suceava!
O paradă epică și trei zile cu peste 200 de spectacole formidabile au transformat Suceava în poveste!
Mulțumim organizatorilor care ni s-au alăturat, sponsorilor care au dat și dăruit.
Mulțumim oamenilor dăruiți cu har în arte vizuale, cei care ne-au prezentat atât de frumos poveștile petrecute între zidurile Cetății Sucevei.
Mulțumim boierului Cătălin Scărlătescu care ne-a înmiresmat aerul și îndestulat pofticioșii.
Pentru colegii care, de 15 ediții încoace, în luna august uită de case, familii ori alte lucruri lumești, felicitări pentru încă o ediție și mai reușită, urări de bine și spor la următoarele!
Ne vedem și ne auzim la împlinirea sorocului de un an!”, au transmis reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei.