Harșovschi intră oficial în cursa pentru Primăria Sucevei: „Nu voi dezamăgi!”

Sâmbătă, 23 martie 2023, în cadrul întâlnirii Comitetului de Coordonare Local în prezența a 504 suceveni, prin vot secret, liberalii suceveni au validat candidatura viceprimarului Lucian Harșovschi pentru funcția de primar al municipiului Suceava.
Totodată, Harșovschi a preluat și președinția Organizației Municipale a PNL.

„M-a onorat prezența lor, le mulțumesc și pe această cale pentru votul de încredere și îi asigur că nu îi voi dezamăgi.

Îmi doresc să pot face mult mai multe pentru Suceava, știu că pot aduce un nou suflu în ceea ce ține de administrarea și dezvoltarea orașului, simt că îi am pe suceveni aproape, ei au fost cei care m-au adus în acest punct, iar toate lucrurile acestea îmi dau determinarea necesară de a porni pe acest drum și de a câștiga.

Sunt Lucian Harșovschi, om cu experiență în administrația publică locală, dar mai presus de toate, sunt tatăl a trei copii, soț, frate și fiu. Întodeauna mi-am dorit tot ce a fost mai bun pentru familia mea și vă asigur că la fel mi-am dorit și pentru Suceava, locul unde m-am născut și am crescut.
Sunt un om printre oameni, iar discuțiile cu sucevenii m-au făcut să îmi doresc mai mult de la mine și mai mult pentru ei.
Și tânăr, dar și cu experiență, alături de suceveni și de echipa în care mereu am crezut, am încredere că vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru Suceava.

Suceava întinerește! Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis Lucian Harșovschi.