Hervis Sports, magazinul cu articole sportive preferat de milioane de clienţi, vine în Iulius Mall Suceava

Amenajat după ultimul concept de design, magazinul Hervis Sports va aduce mai aproape de suceveni, din octombrie, produse de la peste 40 de branduri internaționale, dar și articole de la mărci exclusive, destinate practicării diferitelor sporturi cum sunt alergarea, ciclismul, înotul și drumețiile, precum și articole pentru petrecerea timpului liber.

Magazinul ocupă o suprafață de aproximativ 800 mp, la etajul 1 din Iulius Mall, și oferă clienților o gamă completă de produse ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și echipamente și accesorii necesare practicării unei game variate de sporturi, pentru adulţi şi copii. Indiferent dacă vorbim despre drumeții montane, schiat, fitness, ciclism, alergat sau schi alpin, la Hervis orice doritor de aventură se poate echipa complet. 

Cu ocazia inaugurării, Hervis Sports își așteaptă vizitatorii cu prețuri speciale la o varietate de produse. Mai mult, Hervis oferă o minge Adidas primilor 400 de clienți, la cumpărături în valoare de minimum 100 de lei.

Hervis Sports & Fashion este un retailer sportiv cu prezență la nivel național ce susține stilul de viață sănătos prin mișcare și încurajează publicul să includă în rutina zilnică activitatea fizică, pentru a se bucura de beneficiile pe care aceasta le oferă sănătății fizice și psihice. În felul acesta, brandul susține comunitățile din care face parte, nu doar cu articole destinate sporturilor diverse, ci și cu servicii pentru întreținerea echipamentelor sportive, dar și cu informații și consiliere în vederea integrării sportului în rutina zilnică și atingerii obiectivelor propuse. Hervis Sports România este prezent în țară încă din anul 2007, iar astăzi deține 51 de magazine fizice și un site online, www.hervis.ro

În reţeaua companiei IULIUS, Hervis Sports mai este prezent în ansamblurile mixed-use Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara.