Ilie Bolojan și Nea Marin, nași la nunta de 700 de persoane a unicului fiu al primarului Mihăiță Negură

Printre cei care au luat parte la povestea celor doi tineri s-au aflat și ministrul Daniel Cadariu, Doina Iacoban, subsecretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, prefectul județului, președintele CJ Gheorghe Flutur, parlamentari, peste 20 de primari și oameni de afaceri.
Și, deși evenimentul a fost unul de răsunet pentru întreaga zonă, acesta s-a desfășurat sub semnul simplității și al eleganței.
Nașii tinerilor căsătoriți, oameni apropiați de primarul Mihăiță Negură, președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, precum și omul de televiziune Marin Barbu, au trăit alături de fini fiecare emoție și bucurie, sincer și cu multă modestie.
„Dumnezeu a lăsat să nu trăim singuri, să ne găsim perechea si împreună sa formăm un întreg. Pentru mine este o bucurie deosebită si un sentiment special să pot să le fiu părinte spiritual Ancuței și lui Dan! Dumnezeu să vă ocrotească, să vă iubiți și să vă respectați în fiecare etapă a vieții voastre! Noi, nașii voștri, promitem să vă rămânem mereu aproape si sa va călăuzim pașii”, a fost mesajul lui Nea Marin pentru finii săi.
Urări de bine și susținere le-a transmis și fostul primar de la Oradea, Ilie Bolojan, care a apreciat în mod deosebit naturalețea și lipsa de trufie a mirilor.
Trupa Feelings, cea mai bună formație de acest fel din România, a întreținut buna dispoziție până în zori și a oferit nuntașilor un adevărat spectacol.
Trebuie precizat că nunta a fost programată și în anul 2021, însă din dorința de respectare întocmai a condițiilor impuse de pandemie, evenimentul a fost reprogramat. Redacția SuceavaLive le urează mirilor să rămână mereu tineri și frumoși ca acum!